Bullpower

Bullpower Chiptuning actie.
Al vanaf € 298,00    Klik hier en  
lees verder
Tel: 0321 - 322 887

Serieel Boot

In de huidige auto's zowel benzine als diesel worden alle vitale functies van de motor gecontroleerd door de elektronische regeleenheid (ECU). De zogenaamde Electronic Control Unit ook wel motormanagement of motor regelapparaat genoemd. De ECU is doormiddel van stekkers aangesloten aan de motor om alle data te ontvangen, verwerken en de motor aan te sturen. De data voor de werking van de motor worden opgeslagen binnen in een EPROM of een processor (CHIP), een elektronische component van verschillende vormen en capaciteiten die zich in de ECU bevindt.


Er zijn drie verschillende methodes, hoe de software kan worden gelezen van de ECU en worden herschreven. (de chip, OBD-tuning en serieel/boot)


Methode 3; Serieel / Boot 
Seriële-tuning is in basis gelijk als OBD-Tuning. Bij de nieuwste generatie computers (ECU) is OBD-Tuning door beveiligingen soms niet meer mogelijk. Deze computers (ECU)  moeten worden uitgelezen en geprogrammeerd via de BDM-poort. Deze poort zit op de printplaat van de computer zelf. Er hoeft niet aan de ECU gesoldeerd te worden.


Bullpower Seriële chip tuning   Bullpower Seriële chiptuning


 Voor wie is chiptuning geschikt ?

Heeft u als wens uw huidige auto meer trekkracht en vermogen te geven kunt u naar uw autodealer gaan om uw auto in te ruilen. Het tunen van uw huidige auto is een goed alternatief. Bullpower chiptuning kan uw auto voorzien van een tuning. Chiptuning is een softwarematig optimalisatie van het motorsoftware. Met als doel de auto meer kracht en souplesse te geven. Items als veiligheid en milieu blijven de stabiele factoren. Wij leveren geen standaard tuning, voor iedere auto wordt de chiptuning speciaal op maat gemaakt met behulp van onze rollentestbank. Ongeacht van welk merk staan wij garant voor het zorgvuldig tunen van Uw auto, personenauto, bedrijfsauto, camper, kampeerauto.